Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/securite/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jv_headline/helper.php on line 422
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 79

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 445

БЕЗБЕДНОСТ ВО ДОМОТ

Безбедност во резиденцијални објекти, приватни куќи и станови, викендици, за превенција од кражби кои зимаат на обем како што се развива и економската криза

View items...

ИНДУСТРИСКА БЕЗБЕДНОСТ

industriska bezbednost

Безбедноста во индустриските капацитети игра голема улога во непречено работење и опстојување на една компанија. Сите можни ризици од кражби, пожари, поплави и сл. можат да се превенираат со системите за безбедност.

View items...

БЕЗБЕДНОСТ ВО УЧИЛИШТАТА

Се зголемува бројот на прекршување на безбеноста во училиштата, и тоа со последици по живот на учениците. Безбедноста во училиштата е приоритет на секоја општина и инвестирањето во системите за безбедност е инвестирање во иднината на учениците.

View items...

АЕРОДРОМСКА БЕЗБЕДНОСТ

Аеродромската безбедност по 9/11 не е иста и ги применува сите можни мерки и ги користи сите можни технологии во превенција од тероризам, шверц на наркотици и оружје.

View items...

ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА

Магацини на царински складишта, транспортни компании и шпедиции, логистички компании. Штетите од кражби се постојана опасност во овие дејности.

View items...

ХОТЕЛСКИ СИСТЕМИ

Хотелските комплекси секогаш имаат постојан ризик на провални кражби на невнимателни гости кои ги оставаат своите вредности во хотелската соба додека се излезени надвор.

View items...

МОНИТОРИНГ & СЕРВИС

Системите за безбедност се во постојана функција во заштита на имотот и луѓето во штитените објекти. Имаат за задача да работат 24 часа 365 дена во годината.

View items...

БАНКИ и МЕНУВАЧНИЦИ

Банките се многу честа мета на вооружени грабежи во рабоно време. Маскирани вооружени разбојници не се двоумат да го употребат огненото оружје само за да дојдат до пленот.

View items...
Macedonian Albanian English French German Greek Italian Spanish Turkish

НОВОСТИ


Warning: Creating default object from empty value in /home/securite/public_html/modules/mod_jvlatestnews/helper.php on line 117

Биометриски уреди

Биометриски уреди
Read more
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

Facebook

НАЈНОВИ КОМЕНТАРИ

  • Влатко : одлична страна за системи за безбедност, има многу податоци и детали за кои сум заинтересиран.

    пред 7 часа

  • Стевче : се е објаснето на убав начин, и има и видео материјали на кои може да се види што се нуди...

    пред 7 часа

ТВИТЕР

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДОБИВАЈТЕ ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со новите продукти и понуди, потполнете ја формата подолу и ние ќе ви испратиме е-меил сега и со сите новини понатаму.